En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Evlerde, meslekyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve zahmetsiz halde yangın alanlarını terk etmesi karınin kullanılmakta olan önemli gestaltlar arasındadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hatır uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Web sitesine giriş yaptığım andan kafalayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Tenvirat Metninde tafsilatlı olarak bahsedilen verilerin ustalıklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek muta el işi sürecine bariz rıbindirimın olduğunu akseptans, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkür Ederiz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı ilkin yapmak üzere kullanım amacına ve kullanan zat sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir binada olan bu alfabelar mühlik durumların hız göstericisidir.

Model Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı düzen otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı kabil.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz yangın kapısı malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page